Πες αντίο στην αυτο-αμφισβήτηση & ζήσε μια πιο ελεύθερη ζωή!

Η αυτο-αμφισβήτηση μπορεί να σας εμποδίσει να επιτύχετε τους στόχους σας και να ζήσετε τη ζωή που θέλετε.

 To “Αυτο- αμφισβήτηση τέλος” είναι ένα δωρεάν σεμινάριο που πραγματοποποίθηκε τον Μάρτιο και το παρακολουθήσαν 700+ άτομα με την υπογραφή της κορυφαίας coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου. Σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την αμφιβολία για τον εαυτό σας και να νιώσετε πιο σίγουροι με τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε αποδεδειγμένες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επιτυχημένοι άνθρωποι για να ξεπεράσουν τις αμφιβολίες τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Το σεμινάριο θα σε βοηθήσει:

Nancy-Mallerou

Γνωρίστε τη Coach σας,
Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

H κορυφαία Life & Business Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους. Η Νάνσυ έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.
 
Εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και της Nama Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της η Δρ. Μαλλέρου έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, η «Εθνική Cheerleader» όπως την αποκαλούν οι πελάτες και οι fans της, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία.
 
Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!». Πρόσφατα της απονεμήθηκε, από το Women Economic Forum, το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο) και από τα Prestige Awards, το βραβείο “Wellbeing Expert of the Year” (2021) .”