Σχετικά με Εμάς

Η Life Clinic Group είναι η κορυφαία εταιρεία Coaching και wellbeing στην Ελλάδα. Σκοπός της η υποστήριξη, αλλά και η καθοδήγηση για την επίτευξη μιας ισορροπημένης, επιτυχημένης και ευτυχισμένης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της είναι επιστημονικά σχεδιασμένα, ώστε να λειτουργούν σε δύο επίπεδα: Nα προσφέρουν άμεση βελτίωση στην ποιότητα ζωής και την ίδια στιγμή να βάζουν τις βάσεις σε έναν νέο τρόπο σκέψης, με στόχο την πορεία του κάθε ανθρώπου μακροπρόθεσμα.

Όραμα

Το όραμά μας είναι να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στη δημιουργία μιας ισορροπημένης, ευτυχισμένης και επιτυχημένης κοινωνίας.

Η ολιστική προσέγγιση Coaching που εφαρμόζει η Life Clinic Group προσφέρει σε εκατομμύρια ανθρώπους το πλαίσιο για να εξελιχθούν: Να θέσουν σαφείς στόχους, να τους υλοποιήσουν και να απολαύσουν μία πληρέστερη και χαρούμενη ζωή, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Έτσι, με την ατομική πρόοδό του, ο καθένας συμβάλλει σταδιακά και πολύ ουσιαστικά στο ευρύτερο καλό, και θωρακίζεται απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις και τις ταχύτατες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας.

Αποστολή

Να ενεργοποιήσουμε ολιστικά τον κάθε άνθρωπο. Να προσφέρουμε υποστήριξη για την επίτευξη αρμονίας πνεύματος και σώματος, και κατ’ επέκταση να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ζωής όλο και περισσότερων ανθρώπων. Να τους κινητοποιήσουμε να πετύχουν όσα επιθυμούν, να περιορίσουν το άγχος και κάθε μέρα να βιώνουν μεγαλύτερη χαρά, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Να εμπνεύσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους, ώστε να δημιουργούν -σε εργασιακό και προσωπικό επίπεδο- τις συνθήκες και τις σχέσεις που συμβάλουν σε εκπληκτικές επιδόσεις και που εναρμονίζονται ιδανικά.

Να δημιουργήσουμε μία κοινότητα στην οποία ο καθένας μπορεί να συμμετέχει και να συνεισφέρει, να παίρνει και να προσφέρει αξία, να εισπράττει υποστήριξη και να νιώθει την ικανοποίηση για την υποστήριξη που προσφέρει.

Να προκαλέσουμε ένα θετικό μετρήσιμο αποτέλεσμα στην κοινωνία μέσω του έργου μας, με απώτερο στόχο μία καλύτερη ποιότητα ζωής και για τις μελλοντικές γενιές.

Να συμβάλλουμε στην αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας εταιρειών και οργανισμών, ενισχύοντας την ευημερία (wellbeing), την αυτο-ηγεσία και την ανθεκτικότητα (resilience) των εργαζομένων.

Να είμαστε καθοριστικοί συντελεστές στη δημιουργία ενός ισορροπημένου και παραγωγικού χώρου εργασίας μέσω της ποιότητας της επαγγελματικής ζωής, της προσωπικής ανάπτυξης, της επιτυχίας και της συναισθηματικής νοημοσύνης.

Αξίες

Οι αξίες μας προκύπτουν από το όνομά μας και ανακλώνται σε αυτό:

/νάμα/

ουσιαστικό:

(1) νερό που αναβλύζει από πηγή
(2 μεταφορικά) οτιδήποτε εμπνέει ή αναζωογονεί