Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Ιδρύτρια και CEO
Master Coach, Ομιλήτρια, Συγγραφέας

Η Νάνσυ είναι διεθνώς βραβευμένη Master Coach, μια εκ των πρωτοπόρων του Coaching και από τις πιο περιζήτητες ομιλήτριες στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», τον οποίο παρουσίασε στην ομιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στη προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Το Women Economic Forum την τίμησε με το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο).

Το πάθος της είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και του wellbeing των ανθρώπων μέσα από την Αυτο-ηγεσία και τον Εσωκεντρισμό

Άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενηθεί στα σημαντικότερα ΜΜΕ (ΣKAI, Alpha, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Ελευθεροτυπία, Πρώτο Θέμα, Ναυτεμπορική, Huffington Post, Thrive κ.α). Έχει συνεργαστεί με πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Το κανάλι της στο Youtube έχει περισσότερα από  8+ εκατομμύρια views μέσω της εβδομαδιαίας εκπομπής της “Καλύτερα Γίνεται”.

Έχει συμμετάσχει σαν προσκεκλημένη ομιλήτρια σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και Πανεπιστημιακά Προγράμματα κι έχει συνεργαστεί με πολλές Fortune 500 εταιρείες, ΜΚΟ, startups και σημαντικές προσωπικότητες των επιχειρήσεων, της πολιτικής και του αθλητισμού.

Η Νάνσυ είναι πρέσβυρα του Women Act και ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation).

Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!», «Καλύτερα Γίνεται», και “Εσωκεντρισμός“.

Έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, ΜΒΑ από το European School of Management (Oxford, Paris, Madrid) και Διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι απόφοιτος του Coach U και διαπιστευμένη Coach και έχει Δίπλωμα Life Style Management από το τμήμα διαρκούς εκπαίδευσης του Harvard Medical School.

Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.

Είναι αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος και απολαμβάνει τα ταξίδια, το γκολφ, τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ό,τι την βοηθάει να εξελίσσεται.

Η αποστολή της είναι να αφυπνίσει του Έλληνες (κι όχι μόνο) και να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου, πιο χαρούμενου, πιο ισορροπημένου κόσμου.

Έχει την πεποίθηση ότι η αγάπη, η εξέλιξη και η συνεισφορά δημιουργούν μια ζωή που αξίζει να τη ζεις.