6-10 ΜΑΡΤΙΟΥ

Δωρεάν εκπαίδευση για επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες

 και για εσένα που ξεκινάς τώρα

(Re) Start Your Business

Για να είσαι εδώ ονειρεύεσαι να είσαι αφεντικό του εαυτού σου, να κάνεις κάτι που σε γεμίζει και να χτίσεις οικονομική ελευθερία! Παρακολούθησε αυτήν τη  δωρεάν 3ήμερη εκπαίδευση, κάνε τις ασκήσεις που θα σου στείλουμε, έλα στο ζωντανό coaching session (10/3) και χάραξε επιτέλους ένα πλάνο που αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει εκατοντάδες σαν εσένα να ξεκινήσουν ή να εξελίξουν τη δική τους επιχείρηση!

ΗΜΕΡΑ 1

ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Είτε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τώρα, είτε έχεις ήδη κάτι δικό σου, είμαι σίγουρη ότι έχεις πολλές ιδέες και ταλέντα. Ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις, να επιλέξεις και να εστιάσεις.

Τι περιλαμβάνει το 1ο μάθημα:

  • Την αλάνθαστη στρατηγική για να μπορέσεις να προχωρήσεις
  • Τεχνικές για να ξεφύγεις από το «θόρυβο του μυαλού σου» και να εστιάσεις με σιγουριά στο επόμενο βήμα σου
  • Τον τρόπο να μείνεις πιστός στην επιλογή σου

ΗΜΕΡΑ 2

ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ

Τώρα που επέλεξες το επόμενο βήμα σου ήρθε η ώρα να το σχεδιάσεις. Μια ιδέα χωρίς πλάνο είναι αδύνατον να μεταφραστεί σε εισόδημα. 

Τι περιλαμβάνει το 2ο μάθημα:

  • Τα 4 απαραίτητα συστατικά για κάθε επιχείρηση (product, customer/people, place, promotion)
  • Τη Νο1 επόμενη κίνησή σου σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεσαι
  • Το ακριβές πλάνο που χρησιμοποίησα για να χτίσω μια επιτυχημένη επιχείρηση 20 ετών, χωρίς αρχική επένδυση κι ανεξαρτήτως οικονομικών συνθηκών, κάνοντας αυτό που αγαπώ

ΗΜΕΡΑ 3

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΟΥ

Ήρθε η ώρα να βάλεις σε εφαρμογή όλα τα παραπάνω και να μετατρέψεις τις ιδέες και τον κόπο σου σε επαναλαμβανόμενο εισόδημα.

Τι περιλαμβάνει το 3ο μάθημα:

  • Τη Νο1 δεξιότητα που πρέπει να κατακτήσεις για να εξασφαλίσεις επιτυχία με διάρκεια
  • Στρατηγικές για σταθερή κερδοφορία κι επιχειρηματική μακροβιότητα
  • Τους 3 πιο συνηθισμένους κινδύνους κάθε επιχείρησης και πώς θα τους αντιμετωπίσεις

(Re) Start Your Business

Είναι καιρός να αποκτήσεις όλα αυτά που θέλεις
4 ΗΜΕΡΕΣ BUSINESS COACHING ΜΕ ΤΗ ΔΡ. ΝΑΝΣΥ ΜΑΛΛΕΡΟΥ

Μέσα από την 20ετή εμπειρία της, έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να μεταμορφώσουν τις ζωές τους και τις επιχειρήσεις τους

H κορυφαία Business Coach, έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους.

Η Νάνσυ είναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και άλλως εταιρειών και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει προσφέρει παρακίνηση και καθοδήγηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.