ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2024

Για 12η Συνεχόμενη Χρονιά συνεχίζεται το Φιλανθρωπικό Σεμινάριο Life Coaching

«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2024» με τίτλο “Ζήσε Τη Ζωή Σου”

που έχει βοηθήσει χιλιάδες Έλληνες να χτίσουν “Μια Ζωή που Αξίζει να τη Ζεις”.

Από την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Νο1 Coach στην Ελλάδα, ιδρύτρια της Life Clinic Group και βραβευμένη από το Women Economic Forum με το διεθνές βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Σάββατο 14  Δεκεμβρίου 2023 στις 10:00 π.μ.

Φέτος το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ κλείνει 12 χρόνια! Κάτι που ξεκίνησε σαν μια απλή ιδέα συνεισφοράς, έγινε ένας ετήσιος θεσμός που έχει επηρεάσει θετικά την ζωή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Μετά από την επιτυχία του περσινού Καλύτερα Γίνεται, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συναντηθούμε πάλι. Περάσαμε και περνάμε περίεργες εποχές που μας δοκιμάζουν, μας κάνουν να χάνουμε την πίστη ή το κέφι μας, μας φορτώνουν ψυχική κούραση και συχνά μας βάζουν σε μια θέση ανήμπορου θύματος.

Φέτος, στη 12η χρονιά του ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, το μήνυμά μας είναι:

«Ζήσε τη ζωή σου»

To ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο Life Coaching πρόγραμμα, με οδηγό τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και τις πολύτιμες, ενθαρρυντικές συμβουλές της, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλία, συμβουλές, έξυπνες ασκήσεις, διάδραση και θα σας δώσει τα ερεθίσματα για να αισθανθείτε ασφαλείς, να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνοι και να ενισχυθείτε προσωπικά από τη δύναμη της ομάδας! Μέσα από την επαφή και τη διάδραση με άλλους συνανθρώπους τους με τους ίδιους φόβους, ανησυχίες και προβλήματα, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε, να ανταλλάξετε ιδέες και να βρείτε λύσεις! Σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο coaching

• Θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας σχετικά με τις δυνατότητές σας και τι «είναι εφικτό». 

• Θα αναλάβετε τις ευθύνες σας.

• Θα στραφείτε προς μια νοοτροπία ανάπτυξης. 

• Θα ανακαλέσετε το κουράγιο που ξέρουμε ότι έχετε μέσα σας. 

• Θα δείτε τις αλλαγές με άλλο μάτι.

• Θα αναπλαισιώσετε ερμηνείες και πεποιθήσεις που σας κρατούν αιχμάλωτους .

• Θα δεσμευτείτε σε δράση που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας

Να είστε σίγουροι ότι θα φύγετε γεμάτοι δύναμη, αισιοδοξία, νέες προοπτικές, ιδέες και ενέργεια!

Εγγραφείτε και σύντομα θα λάβετε το link και τις λεπτομέρειες για τη συνάντησή μας.  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να είστε μισή ώρα νωρίτερα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους από εσάς δεν έχετε τη δυνατότητα να είστε στην Αθήνα, η εκδήλωση θα προβληθεί και διαδικτυακά.

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Ιδρύτρια & CEO Life Clinic, Master Coach, Ομιλήτρια, Συγγραφέας

Η Κεντρική ομιλήτρια, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, είναι και η εμπνεύστρια του ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Mε τη μοναδική της ενέργεια θα μοιραστεί εργαλεία, στρατηγικές και γνώση με σκοπό να παρακινήσει σε δράση και να δώσει νέα προοπτική. H Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©” ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και τον οποίο παρουσίασε στην ομιλία της στο TEdx το 2019 και αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στη προσωπική και την επαγγελματική της ζωή και διέπει την μεθοδολογία της στο Coaching. Το Women Economic Forum την τίμησε με το διεθνές βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο).Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!» εκδ. Σιδέρης 2006, «Καλύτερα Γίνεται» εκδ. Φερενίκη 2009 & «Εσωκεντρισμός» εκδ. Πεδίο 2022 (best seller)

Έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education.Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.Έχει συμμετάσχει σαν προσκεκλημένη ομιλήτρια σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και Πανεπιστημιακά Προγράμματα κι έχει συνεργαστεί με πολλές Fotune 500 εταιρείες, ΜΚΟ, startups και σημαντικές προσωπικότητες των επιχειρήσεων, της πολιτικής και του αθλητισμού.Είναι πρέσβυρα του Women Act και Ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation).

Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή κι ότι η ευδαιμονία δεν είναι προορισμός αλλά τρόπος να ταξιδεύει και ότι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!