Evolve Business: Τρίμηνο Πρόγραμμα Business Coaching & Mentoring
με τη Δρα. Νάνσυ Μαλλέρου

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το Evolve Business – Το κλειδί για την επιτυχία σας!

Καλωσορίσατε στο Evolve Business, το μοναδικό 4μηνο πρόγραμμα business coaching και mentoring σχεδιασμένο για επιχειρηματίες που επιθυμούν να εξελίξουν την επιχείρησή τους σε ανώτερα επίπεδα επιτυχίας. Μέσα σε 4 μήνες, θα δουλέψετε πάνω σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους, εφαρμόζοντας τις κατάλληλες στρατηγικές και εργαλεία με την καθοδήγηση της διεθνώς βραβευμένης Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου.

Με 30 χρόνια εμπειρίας στον ελληνικό επαγγελματικό στίβο, η καταξιωμένη business coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, κατανοεί βαθιά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση των επιχειρήσεών τους και τους τρόπους να τους βοηθήσει.

Η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα της προσωπικής σας δουλειάς αλλά και της σωστής καθοδήγησης, στρατηγικής σκέψης και συστηματικής εφαρμογής. Στο Evolve Business, είμαστε αφοσιωμένοι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που μπορεί να συναντήσετε στον επιχειρηματικό σας δρόμο.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

SUCCESS STORIES

Κλαίρη Βενούκα

“Μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία coaching που αγκάλιασα με ενθουσιασμό!”

Κλαιρη Βενουκα
CEO, Ales Group Hellas, Lierac Paris – Phyto Paris

Μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία coaching που αγκάλιασα με ενθουσιασμό!

“Τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου την συστήνω ανεπιφύλακτα ως coach επιχειρήσεων και μέντορα. Η Νάνσυ φέρνει ένα μοναδικό μείγμα της πραγματικής ζωής και της επαγγελματικής της εμπειρίας μαζί με πραγματικό πάθος για καθοδήγηση που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου ως ηγέτης. Η μοναδική της ικανότητα να αναγνωρίζει, να κατανοεί, και να εξηγεί τις πολύπλοκες επαγγελματικές σχέσεις, όπως και τις προσωπικές αντιλήψεις, έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο σκέψης μου, αλλά κυρίως στις πράξεις μου. Θέσαμε τους στόχους μας νωρίς στη διαδικασία και τους κρατήσαμε στο οπτικό μας πεδίο, καθώς επεξεργαζόμασταν αποδοτικά πολλά θέματα που προέκυψαν στην πορεία. Ευχαριστούμε Νάνσυ!”

Βάνα Αρβανίτη

“Από επαγγελματικό τέλμα σε εξαψήφιο νούμερα”

Βανα Αρβανιτη
Επιχειρηματιας στο χωρο του τουρισμου

Από το “No way out” μπέρδεμα, ξεπέρασα τον φόβο μου, πήρα ξεκάθαρη στρατηγική και ενέργεια που οδηγήσαν στην ανάκαμψη. Συνειδητοποίησα πως είμαι η «καλύτερη» σ’ αυτό που κάνω.Σταμάτησα να συζητάω τα προβλήματα και ασχολήθηκα με την λύση τους. Κινητοποιήθηκα, κοινωνικοποιήθηκα και φροντίζω τον εαυτό μου περισσότερο.. στην πορεία. Μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία coaching που αγκάλιασα με ενθουσιασμό! Ευχαριστούμε Νάνσυ!”

Αλεξάνδρα Μοίρα

“Από μπλοκαρισμένη έτοιμη να πάρω αποφάσεις”

Αλεξανδρα Μοιρα
Καλλιτεχνης

Ένιωθα εντελώς μπλοκαρισμένη. Η Νάνσυ ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτά που συζητάγαμε. Με «σκάναρε» σε όλα τα επίπεδα αμέσως και κατάλαβε τι χρειαζόμουν, κάτι που με έκανε να νιώσω μεγάλη εμπιστοσύνη. Ήταν σαν να μου “πάτησε το κουμπί” για να περάσω στην δράση. Έφυγα με καθαρό μυαλό, με ξεκάθαρο πλάνο δράσης, γεμάτη σιγουριά και αισιοδοξία ότι μπορώ να τα καταφέρω κι έτοιμη να κάνω πράγματα.”

Natalie Panagopoulou

“I want to thank you because, whatever you did, you put your soul into it and that’s what makes you special and a great coach”

Natalie Panagopoulou
Co-owner PANSIK

“Imagine a puzzle with lots of pieces, small ones, big ones …Some of the pieces we left on the table, some have fallen on the floor and some have gone under the carpet …I thank you because you lifted the carpet so that we could find the forgotten pieces, we picked up the ones that fell on the floor and we managed to put everything together I want to thank you because, whatever you did, you put your soul into it and that’s what makes you special and a great coach”.. 

Νικολέτα Κωνσταντάκη – Γιαννούλη

“Κάθε μέρα βλέπω το όνειρό μου να υλοποιείται με σταθερά, στοχευμένα και αποτελεσματικά βήματα” 

Νικολετα Κωνσταντακη – Γιαννουλη
Γενικη Διευθυντρια, Cretology

“Πάντα είχα πολλές ιδέες αλλά μου ήταν δύσκολο να επιλέξω μόνο μία. Η Νάνσυ με βοήθησε να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου και να βάλω σε εφαρμογή ό,τι είχα στο μυαλό μου. Με ώθησε στην πράξη, και με κράτησε υπόλογη για το τελικό αποτέλεσμα. Έγινα μια καινούρια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Κέρδισα την αυτοπεποίθηση να διεκδικώ το δίκαιο στη καθημερινή μου ζωή και σέβομαι τη μοναδικότητα μου όσο ποτέ. Τώρα είμαι η επιχειρηματίας που δε πίστευα ποτέ ότι υπάρχει.΄Εχω καταφέρει να με κοιτάζω με περηφάνεια. Στην επαγγελματική μου ζωή κατάφερα να δημιουργήσω το Cretology Concept Store & Spa, και το myhealthygreeklife.com, που παρέχουν off line και online υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα από την Κρήτη και την Ελλάδα. Κάθε μέρα βλέπω το όνειρό μου να υλοποιείται με σταθερά, στοχευμένα και αποτελεσματικά βήματα.”

Dr. Marina Psiloutsikou

“Dr Mallerou is the leading expert in the field of coaching in Greece and a renowned professional.”

Dr. Marina Psiloutsikou
Faculty, Athens University of Economics & Business

“Dr Mallerou is the leading expert in the field of coaching in Greece and a renowned professional. She holds the rare combination of a strong academic background alongside significant practical experience. I have had the honour and pleasure to work with her under various circumstances and I always find myself amazed by her -constantly growing- knowledge, skill, enthusiasm, innovative ideas and -yes!- charm. She is focused, straightforward, effective and the ally one would need when leaving their comfort zone. On a personal level, she is generous, trustworthy and decent. I will always acknowledge and admire the fact that she cares about substance rather than surface, and she is more than willing to grant someone their first opportunity.”

Γνωρίστε την Business Coach σας,  Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

H κορυφαία Business Coach, έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους.

Η Νάνσυ είναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και άλλως εταιρειών και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει προσφέρει παρακίνηση και καθοδήγηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Το κοινό της ξεπερνάει τους 200.000 ανθρώπους, ενώ η εβδομαδιαία εκπομπή της στο Youtube ξεπερνάει τα 8.000.000 views.

Γνωρίστε την Business Coach σας,
Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

H κορυφαία Business Coach, έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους.

Η Νάνσυ είναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και άλλως εταιρειών και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει προσφέρει παρακίνηση και καθοδήγηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Το κοινό της ξεπερνάει τους 200.000 ανθρώπους, ενώ η εβδομαδιαία εκπομπή της στο Youtube ξεπερνάει τα 5.000.000 views.

SUCCESS STORIES

Ιφιγένεια Μπαμπούρη
“Διπλασίασα το τζίρο μου και κέρδισα νέους πελάτες! Είμαι ευγνώμων για όλα”
Ιφιγενεια Μπαμπουρη
Ιδρυτρια My Fitness Life
“Όταν ξεκίνησα το πρόγραμμα δούλευα 15 ώρες την ημέρα και δε μου έμενε τίποτα! Αυτό είχε αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη μου σε μένα και στην κινητοποίησή μου. Προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε εξευτελιστική τιμή και εστιάζοντας στο να ικανοποιήσω τον κάθε ένα. Μέσα στο πρόγραμμα συνειδητοποίησα τι αξίζω και πώς να το περνάω στους πελάτες μου, έμαθα πώς να θέτω όρια στους υπαλλήλους μου, πώς να προωθώ τη δουλειά μου, πώς να χτίζω τη σωστή τιμολογιακή πολιτική και ένα στιβαρό brand. Κατάφερα να διατηρήσω και να αυξήσω το πελατολόγιο μου ενώ παράλληλα διπλασίασα τις τιμές μου έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μου. Πήρα πολλές ιδέες και εργαλεία και κέρδισα σε πίστη στον εαυτό μου, γνώσεις, χρήματα, φήμη, πώς θέλω να είναι ο χώρος μου… Είμαι ευγνώμων για όλα!”
Πέτρος Κουρουπάκης
“Το πρόγραμμα με βοήθησε να χτίσω την επιχείρησή μου και να αυξήσω τον τζίρο μου περισσότερο από 110%”
Πετρος Κουρουπακης
Founder “Dance School & Pilates Studio Petros Kouroupakis”

“Εμπιστεύτηκα τη Νάνσυ την περίοδο όπου έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα μου. Χωρίς να μου επιβάλει την άποψη της με βοήθησε να ξεκαθαρίσω μέσα μου τους στόχους μου και τις αξίες μου. Εμπιστεύτηκα τη γνώση της στη στρατηγική, στην τιμολογιακή πολιτική και το marketing και κατάφερα να απογειώσω τη δουλειά μου και να δημιουργήσω ένα σημαντικό πελατολόγιο.”

Νάνσυ Παπαχρυσανθακοπούλου
“Από υπάλληλος, επιχειρηματίας με 6ψήψιο τζίρο.”
Νανσυ Παπαχρυσανθακοπουλου
Ιδιοκτητρια “Nancy’s Hair Salon”
“Το πρόγραμμα με βοήθησε να εμπιστευτώ τον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου και να καταφέρω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Με στρατηγική αλλά και πρακτικά εργαλεία, πολύ ενθάρρυνση και παρακίνηση, κατάφερα, από υπάλληλος , να γίνω επιχειρηματίας με μια υγιή και διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση με εξαψήφιο τζίρο.”