ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS BOOTCAMP

Αν θελεις να:

…τότε το Business Βootcamp είναι για σένα!

Μεσα σε αυτες στις 8 εβδομαδες να περιμενεις οτι:

Χτίσε ή μεγάλωσε την επιχείρηση σου σε 8 εβδομάδες
με την συνταγή της Νάνσυ Μαλλέρου

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS BOOTCAMP

Επανεκκίνηση της επιχείρησής σου σε 8 εβδομάδες

με λιγότερα από 200 επένδυση την εβδομάδα

Σε αυτές τις 8 εβδομάδες θα σου δώσουμε στρατηγικές, εργαλεία και παρακίνηση για να κατανοήσεις πού ακριβώς βρίσκεσαι τώρα και γιατί, πού θέλεις να πας και πώς θα το καταφέρεις. Μέχρι τα μέσα του προγράμματος θα έχεις ολοκληρώσει το στρατηγικό σχεδιασμό και θα είσαι έτοιμος/-η να (επανα) λανσάρεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με στόχο να κερδίσεις επιπλέον εισόδημα μέχρι το τέλος του προγράμματος.

Online Πρόγραμμα: Δεν απαιτείται φυσική παρουσία

To  πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να μπορείς να το παρακολουθήσεις από την άνεση του σπιτιού σου.

Όλο το υλικό του Business Bootcamp – 40 βίντεο εκπαιδεύσεων, φύλλα εργασίας, πλάνο Marketing, πλάνο εσόδων/εξόδων και πρόσθετοι πόροι – βρίσκονται στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και μπορείς να τα παρακολουθήσεις στο δικό σου χρόνο και χώρο.  

Επανεκκίνηση της επιχείρησής σου σε 8 εβδομάδες με λιγότερα από 250€ επένδυση την εβδομάδα

Σε αυτή τη διαδρομή θα σε παροτρύνουμε και θα σου δώσουμε τα εργαλεία να κατανοήσεις το που ακριβώς βρίσκεσαι τώρα και γιατί, που θέλεις να πας και πώς θα το καταφέρεις. Μέχρι τα μέσα του προγράμματος θα έχεις ολοκληρώσεις το στρατηγικό σχεδιασμό και θα είσαι έτοιμος να (επανα) λανσάρεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με στόχο να κερδίσεις επιπλέον εισόδημα μέχρι το τέλος προγράμματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ BONUS ΑΞΙΑΣ €5000

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΕΝΑΡΞΗ 26/03/2024

01 Εβδομάδα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Προετοίμασε τον νοοτροπία σου για το επόμενο στάδιο. Πέρνα από τη Νοοτροπία Στασιμότητας στη Νοοτροπία Ανάπτυξης. Απόκτησε επίγνωση του που βρίσκεσαι (τζίρο, κέρδος), τι ακριβώς είναι αυτό που του προσφέρεις (υπηρεσίες/προϊόντα) και ποια είναι η προστιθέμενη αξία σου. Προσδιόρισε τι σε μπλοκάρει και πώς θα το ξεπεράσεις. Μάθε πώς θα δουλέψεις από τη Ζώνη Iδιοφυΐας σου για να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα.

02 Εβδομάδα
ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Στο δεύτερο στάδιο θα κοιτάξουμε στο μέλλον, θα οραματιστείς τον εαυτό σου κάνοντας αυτό που στο διακεκριμένο Business School του Wharton ονομάζουν “η ηγετική ικανότητα του να ταξιδεύεις στο χρόνο”. Αυτή είναι η εβδομάδα που θα σχεδιάσεις το επόμενο βήμα σου. Ποιο προϊόν ή υπηρεσία θέλεις να λανσάρεις μέσα στις επόμενες 8 εβδομάδες. Επίλεξέ το και σχεδίασέ το.

03 Εβδομάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργάνωσε τα οικονομικά σου. Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν κοινές πρακτικές: ετήσιο προϋπολογισμό, λεπτομερή έσοδα κι έξοδα, πορεία πωλήσεων, κερδοφορία προϊόντων/ υπηρεσιών. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσεις τα “νούμερά σου”, θα προσδιορίσεις το οικονομικό στόχο τριμήνου κι εξαμήνου. Θα καθορίσεις την τιμολογιακή πολιτική του προϊόντος που αποφάσισες να λανσάρεις, τους εμπορικούς στόχους και στόχους πωλήσεων έτσι ώστε όχι μόνο να καλύψεις τα έξοδά σου (break even) αλλά να φέρεις το κέρδος που επιθυμείς. Θα ξεπεράσεις το ψυχολογικό όριο που σε εμποδίζει να χρεώσεις όσα αξίζεις και θα διευρύνεις την συνειδητότητα σου γύρω από τον πλούτο.

04 Εβδομάδα
BRANDING & MARKETING
Χτίσε μια μάρκα/προϊόν ή υπηρεσία έτσι ώστε να αντανακλά τις αξίες σου, να προσελκύει τους κατάλληλους πελάτες και να είναι αυθεντική. Θα κατανοήσεις τη μυστική δύναμη της της Συνέπειας στην επικοινωνία. Θα σου αποκαλύψουμε τη σωστή χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για να χτίσεις μια στιβαρή μάρκα ή την Προσωπική σου Μάρκα. Ποια social media είναι κατάλληλα για το δικό σου προϊόν/υπηρεσία; Πώς μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου, ελαχιστοποιώντας το κόστος. Που θα σε βρει ο πελάτης σου; Πώς συνδέεται με σένα;

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS BOOTCAMP

05 Εβδομάδα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα οικονομικά αποτελέσματα συνδέονται άμεσα με την ποιότητα, συχνότητα, περιεχόμενο και συνέπεια της επικοινωνίας. Πώς θα χτίσεις ένα δίκτυο δυνητικών πελατών; Πώς θα τους αποσπάσεις την προσοχή και θα τους πείσεις να αφιερώσουν χρόνο στο δικό σου προϊόν. Πώς θα τους μετατρέψεις σε πελάτες; Πώς θα αυξήσεις την “κίνηση” στην επιχείρησή σου. Τι ρόλο παίζει η πληρωμένη επικοινωνία/διαφήμιση και μετράμε την απόδοσή της; Είναι καλό να προσφέρεις δωρεάν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου; Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και θα μάθεις πώς μπορείς να πραγματοποιήσεις πωλήσεις άμεσα και αποτελεσματικά μέσω του διαδικτύου. Αυτή είναι η εβδομάδα που θα λανσάρεις το προϊόν/ υπηρεσία σου!
06 Εβδομάδα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ & Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
Αυτή είναι η εβδομάδα που θα απομυθοποιήσεις και απενοχοποιήσεις την “πώληση”. Οι ΠΩΛΗΣΕΙΣ αφορούν τα πάντα από τον τρόπο που μιλάς, συνδέεσαι με τους πελάτες σου, ντύνεσαι, εμφανίζεσαι στα κοινωνικά δίκτυα. Πώς πουλάς τον εαυτό σου; Πώς πουλάς το προϊόν σου; Πώς επιλέγεις συνεργασίες που θα σε ωφελήσουν σε επίπεδο Μάρκας, δικτύου και πωλήσεων. Θα μάθεις τεχνικές για να μπορείς να πουλήσεις χωρίς να «πουλάς», να μετατρέπεις αγνωριστικές κλήσεις σε πληρωμένα πακέτα και τους πελάτες σου σε πιστούς, επαναλαμβανόμενους fans. Η ικανοποιητική εμπειρία του πελάτη είναι η μόνη εγγύηση για επαλαμβανόμενες πωλήσεις. Πώς βελτιστοποιούμε την εμπειρία του πελάτη σε κάθε στάδιο της Διαδρομή του; Πώς κάνεις τους πελάτες σου να μιλάνε για εσένα; Ποιο είναι το NPS σου.
07 Εβδομάδα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Πώς μπορείς να επεκτείνεις τη φήμη σου, να μεγαλώσεις τη λίστα σου, να ακουστείς σε διαφορετικά κοινά και να τραβήξεις την προσοχή των ΜΜΕ. Πώς θα μετρήσεις την απόδοση των ενεργειών σου για να μπορείς να την μεγιστοποιήσεις. Σχεδίασε το ετήσιο προωθητικό πλάνο σου. Τι ρόλο παίζουν οι Δημόσιες Σχέσεις και πώς γίνονται επαγγελματικά;
08 Εβδομάδα
ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η επιχειρηματικότητα και το ελεύθερο επάγγελμα κρύβουν σκαμπανεβάσματα. Πώς να μείνεις πιστός στο στόχο σου και συνεπής στις δεσμεύσεις σου. Πώς να διαχειρίζεσαι τις προκλήσεις και τις απογοητεύσεις. Πώς να χτίσεις αυτόηγεσία, αυτό παρακίνηση και ψυχική ανθεκτικότητα. Πώς να διατηρήσεις τη δημιουργική σου ενέργεια;

🗓 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Οι ζωντανές συναντήσεις με τη Δρα. Μαλλέρου πραγματοποιούνται μέσω Zoom, και οι  ημερομηνίες για τον Οκτώβριο θα ανακοινωθούν σύντομα!

Χτίσε ή μεγάλωσε την επιχείρηση σου σε 8 εβδομάδες
με την συνταγή της Νάνσυ Μαλλέρου

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS BOOTCAMP

SUCCESS STORIES

Κλαίρη Βενούκα

“Μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία coaching που αγκάλιασα με ενθουσιασμό!”

Κλαιρη Βενουκα
CEO, Ales Group Hellas, Lierac Paris – Phyto Paris

Μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία coaching που αγκάλιασα με ενθουσιασμό!

“Τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου την συστήνω ανεπιφύλακτα ως coach επιχειρήσεων και μέντορα. Η Νάνσυ φέρνει ένα μοναδικό μείγμα της πραγματικής ζωής και της επαγγελματικής της εμπειρίας μαζί με πραγματικό πάθος για καθοδήγηση που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου ως ηγέτης. Η μοναδική της ικανότητα να αναγνωρίζει, να κατανοεί, και να εξηγεί τις πολύπλοκες επαγγελματικές σχέσεις, όπως και τις προσωπικές αντιλήψεις, έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο σκέψης μου, αλλά κυρίως στις πράξεις μου. Θέσαμε τους στόχους μας νωρίς στη διαδικασία και τους κρατήσαμε στο οπτικό μας πεδίο, καθώς επεξεργαζόμασταν αποδοτικά πολλά θέματα που προέκυψαν στην πορεία. Ευχαριστούμε Νάνσυ!”

Βάνα Αρβανίτη

“Από επαγγελματικό τέλμα σε εξαψήφιο νούμερα”

Βανα Αρβανιτη
Επιχειρηματιας στο χωρο του τουρισμου

Από το “No way out” μπέρδεμα, ξεπέρασα τον φόβο μου, πήρα ξεκάθαρη στρατηγική και ενέργεια που οδηγήσαν στην ανάκαμψη. Συνειδητοποίησα πως είμαι η «καλύτερη» σ’ αυτό που κάνω.Σταμάτησα να συζητάω τα προβλήματα και ασχολήθηκα με την λύση τους. Κινητοποιήθηκα, κοινωνικοποιήθηκα και φροντίζω τον εαυτό μου περισσότερο.. στην πορεία. Μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία coaching που αγκάλιασα με ενθουσιασμό! Ευχαριστούμε Νάνσυ!”

Αλεξάνδρα Μοίρα

“Από μπλοκαρισμένη έτοιμη να πάρω αποφάσεις”

Αλεξανδρα Μοιρα
Καλλιτεχνης

Ένιωθα εντελώς μπλοκαρισμένη. Η Νάνσυ ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτά που συζητάγαμε. Με «σκάναρε» σε όλα τα επίπεδα αμέσως και κατάλαβε τι χρειαζόμουν, κάτι που με έκανε να νιώσω μεγάλη εμπιστοσύνη. Ήταν σαν να μου “πάτησε το κουμπί” για να περάσω στην δράση. Έφυγα με καθαρό μυαλό, με ξεκάθαρο πλάνο δράσης, γεμάτη σιγουριά και αισιοδοξία ότι μπορώ να τα καταφέρω κι έτοιμη να κάνω πράγματα.”

Natalie Panagopoulou

“I want to thank you because, whatever you did, you put your soul into it and that’s what makes you special and a great coach”

Natalie Panagopoulou
Co-owner PANSIK

“Imagine a puzzle with lots of pieces, small ones, big ones …Some of the pieces we left on the table, some have fallen on the floor and some have gone under the carpet …I thank you because you lifted the carpet so that we could find the forgotten pieces, we picked up the ones that fell on the floor and we managed to put everything together I want to thank you because, whatever you did, you put your soul into it and that’s what makes you special and a great coach”.. 

Νικολέτα Κωνσταντάκη – Γιαννούλη

“Κάθε μέρα βλέπω το όνειρό μου να υλοποιείται με σταθερά, στοχευμένα και αποτελεσματικά βήματα” 

Νικολετα Κωνσταντακη – Γιαννουλη
Γενικη Διευθυντρια, Cretology

“Πάντα είχα πολλές ιδέες αλλά μου ήταν δύσκολο να επιλέξω μόνο μία. Η Νάνσυ με βοήθησε να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου και να βάλω σε εφαρμογή ό,τι είχα στο μυαλό μου. Με ώθησε στην πράξη, και με κράτησε υπόλογη για το τελικό αποτέλεσμα. Έγινα μια καινούρια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Κέρδισα την αυτοπεποίθηση να διεκδικώ το δίκαιο στη καθημερινή μου ζωή και σέβομαι τη μοναδικότητα μου όσο ποτέ. Τώρα είμαι η επιχειρηματίας που δε πίστευα ποτέ ότι υπάρχει.΄Εχω καταφέρει να με κοιτάζω με περηφάνεια. Στην επαγγελματική μου ζωή κατάφερα να δημιουργήσω το Cretology Concept Store & Spa, και το myhealthygreeklife.com, που παρέχουν off line και online υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα από την Κρήτη και την Ελλάδα. Κάθε μέρα βλέπω το όνειρό μου να υλοποιείται με σταθερά, στοχευμένα και αποτελεσματικά βήματα.”

Dr. Marina Psiloutsikou

“Dr Mallerou is the leading expert in the field of coaching in Greece and a renowned professional.”

Dr. Marina Psiloutsikou
Faculty, Athens University of Economics & Business

“Dr Mallerou is the leading expert in the field of coaching in Greece and a renowned professional. She holds the rare combination of a strong academic background alongside significant practical experience. I have had the honour and pleasure to work with her under various circumstances and I always find myself amazed by her -constantly growing- knowledge, skill, enthusiasm, innovative ideas and -yes!- charm. She is focused, straightforward, effective and the ally one would need when leaving their comfort zone. On a personal level, she is generous, trustworthy and decent. I will always acknowledge and admire the fact that she cares about substance rather than surface, and she is more than willing to grant someone their first opportunity.”

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Γνωρίστε την Business Coach σας,  Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

H κορυφαία Business Coach, έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους.

Η Νάνσυ είναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και άλλως εταιρειών και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει προσφέρει παρακίνηση και καθοδήγηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Το κοινό της ξεπερνάει τους 200.000 ανθρώπους, ενώ η εβδομαδιαία εκπομπή της στο Youtube ξεπερνάει τα 8.000.000 views.

Γνωρίστε την Business Coach σας,
Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

H κορυφαία Business Coach, έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους.

Η Νάνσυ είναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και άλλως εταιρειών και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει προσφέρει παρακίνηση και καθοδήγηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Το κοινό της ξεπερνάει τους 200.000 ανθρώπους, ενώ η εβδομαδιαία εκπομπή της στο Youtube ξεπερνάει τα 5.000.000 views.

SUCCESS STORIES

Ιφιγένεια Μπαμπούρη
“Διπλασίασα το τζίρο μου και κέρδισα νέους πελάτες! Είμαι ευγνώμων για όλα”
Ιφιγενεια Μπαμπουρη
Ιδρυτρια My Fitness Life
“Όταν ξεκίνησα το πρόγραμμα δούλευα 15 ώρες την ημέρα και δε μου έμενε τίποτα! Αυτό είχε αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη μου σε μένα και στην κινητοποίησή μου. Προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε εξευτελιστική τιμή και εστιάζοντας στο να ικανοποιήσω τον κάθε ένα. Μέσα στο πρόγραμμα συνειδητοποίησα τι αξίζω και πώς να το περνάω στους πελάτες μου, έμαθα πώς να θέτω όρια στους υπαλλήλους μου, πώς να προωθώ τη δουλειά μου, πώς να χτίζω τη σωστή τιμολογιακή πολιτική και ένα στιβαρό brand. Κατάφερα να διατηρήσω και να αυξήσω το πελατολόγιο μου ενώ παράλληλα διπλασίασα τις τιμές μου έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μου. Πήρα πολλές ιδέες και εργαλεία και κέρδισα σε πίστη στον εαυτό μου, γνώσεις, χρήματα, φήμη, πώς θέλω να είναι ο χώρος μου… Είμαι ευγνώμων για όλα!”
Πέτρος Κουρουπάκης
“Το πρόγραμμα με βοήθησε να χτίσω την επιχείρησή μου και να αυξήσω τον τζίρο μου περισσότερο από 110%”
Πετρος Κουρουπακης
Founder “Dance School & Pilates Studio Petros Kouroupakis”

“Εμπιστεύτηκα τη Νάνσυ την περίοδο όπου έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα μου. Χωρίς να μου επιβάλει την άποψη της με βοήθησε να ξεκαθαρίσω μέσα μου τους στόχους μου και τις αξίες μου. Εμπιστεύτηκα τη γνώση της στη στρατηγική, στην τιμολογιακή πολιτική και το marketing και κατάφερα να απογειώσω τη δουλειά μου και να δημιουργήσω ένα σημαντικό πελατολόγιο.”

Νάνσυ Παπαχρυσανθακοπούλου
“Από υπάλληλος, επιχειρηματίας με 6ψήψιο τζίρο.”
Νανσυ Παπαχρυσανθακοπουλου
Ιδιοκτητρια “Nancy’s Hair Salon”
“Το πρόγραμμα με βοήθησε να εμπιστευτώ τον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου και να καταφέρω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Με στρατηγική αλλά και πρακτικά εργαλεία, πολύ ενθάρρυνση και παρακίνηση, κατάφερα, από υπάλληλος , να γίνω επιχειρηματίας με μια υγιή και διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση με εξαψήφιο τζίρο.”

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS BOOTCAMP