Πρωτοπόροι στο Coaching & Corporate Wellbeing στην Ελλάδα από το 2006.

Συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη κοινωνία. Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες της Life Clinic Group ενδιαφέρονται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία.

Βοηθάμε ιδιώτες κι επιχειρήσεις
να αξιοποιήσουν πλήρως
τις δυνατότητές τους.

Η Life Clinic Group δημιουργήθηκε για να δώσει σε όλους την ευκαιρία και τον τρόπο να κατακτήσουν το δικαίωμά τους στην ευτυχία, την επιτυχία, την εσωτερική γαλήνη, την επιτυχημένη καριέρα και την οικονομική ανεξαρτησία.

Εταιρικοί πελάτες
0 +
Στελέχη
0
Συνδρομητές Youtube
0
Ώρες Coaching
0 +

Όλες μας τα προγράμματα είναι επιστημονικά σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν κάθε μέλος του οργανισμό σας να ξεκλειδώσει πλήρως τις δυνατότητες του.

Έχουμε συνεργαστεί με 60+ εταιρείες και υποστηρίξει περισσότερα από 5.000 στελέχη σε κλάδους όπως (ενδεικτικά): FMCG, Τεχνολογία, Τηλεπικοινωνίες, Ναυτιλία, Φαρμακευτικές, Χρηματοπιστωτικό, Retail, Καλλυντικά, Υγεία, Φιλοξενία κ.α

Όλες οι δραστηριότητες της Life Clinic Group είναι σχεδιασμένες με στόχο οι συμμετέχοντες να δούνε τη ζωή διαφορετικά, να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους, να εμπνευστούν, να παρακινηθούν, να ανακαλύψουν επιλογές που πίστευαν ότι δεν είχαν και πάνω από όλα να δράσουν, να διεκδικήσουν και να δημιουργήσουν μια ζωή που να τους τιμά και να τους αντιπροσωπεύει σε πνευματικό και υλικό
επίπεδο.

Nama Tribe, η Νο1 συνδρομητική πλατφόρμα Coaching & Wellbeing στην Ελλάδα, διεθνώς βραβευμένη από τα Prestige Awards με το βραβείο “Wellbeing Expert of the Year” με 100+ Coaching Videos και φύλλα εργασίας, Masterclasses και 400+Έλληνες συνδρομητές στην Ελλάδα & το εξωτερικό.

Dr. Nancy Mallerou

CEO Life Clinic Group, Master Coach

Ικανοποιημένοι πελάτες

Εδώ και δυο δεκαετίες έχουμε την τιμή να μας εμπιστεύονται άνθρωποι και οργανισμοί που αλλάζουν τον εαυτό τους και τον κόσμο.

Έναρξη 2 Οκτωβρίου 2023

Κάνε το τεστ τώρα

Έναρξη 7 Νοεμβρίου 2023.

Corporate office:
Leof. Kifisias 206, Neo Psichiko 15451