210 - 677 22 22 · info@lifeclinicgroup.com

Περιγραφή

Create-Useful-Mental-Techniques: Νοητικές τεχνικές που σας βοηθουν να φτάσετε ευκολότερα και στο μικρότερο δυνατό χρόνο στη πραγματοποίηση των στόχων σας

Στο τέλος κάθε ημέρας, αισθάνεστε ευχαριστημένοι με το πως έχετε χρησιμοποιήσει το χρόνο σας και τα αποτελέσματα που έχετε πετύχει? Σε κάθε περίπτωση, η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων σε καθημερινή βάση είναι μια δεξιότητα η οποία μαθαίνεται. Το σεμινάριο Create-Useful-Mental-Techniques ερχεται ακριβώς να σας δώσει ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης γύρω από τη διαχείριση της καθημερινότητας σας, τόσο στο εργασιακό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον σας για να είστε πιο ικανοποιημένοι και αποδοτικοί.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Με τη συμμετοχή σας σε αυτό το σεμινάριο θα:

 • Μάθετε πως να οργανώνετε αποτελεσματικά τις εργασίες που έχετε να κάνετε μέσα στο χρόνο που διαθέτετε
 • Εξασκηθείτε στο πως να ανακτάτε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες πίεσης
 • Κατανοήσετε τι χρειάζεται προκειμένου να ολοκληρώνετε επιτυχώς τις εργασίες σας
 • Κατανοήσετε τις πηγές αναβλητικότητας και τις μεθόδους αντιμετώπισης της

Βασικές ενότητες

 • Τεχνικές στοχοθέτησης και μεθοδοι θέσπισης προτεραιοτήτων
 • Τεχνικές ανάκτησης του ελέγχου κάτω από συνθήκες πίεσης
 • Δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος οργάνωσης της καθημερινότητας σας
 • Τεχνικές αντιμετώπισης αναβλητικότητας
 • Μέθοδοι ανάκτησης εσωτερικής γαλήνης και προσωπικής ηρεμίας

Σε ποιους απευθύνεται

Το Create-Useful-Mental-Techniques απευθύνετε σε οποιοδήποτε μισθωτό υπάλληλο ή ελεύθερο επιχειρηματία, έμπειρο ή νεαρό επαγγελματία, ο οποίος αντιμετωπίζει συνεχείς προκλήσεις αναφορικά με την πολυπλοκότητα των εργασιών που καλείται να διεκπαιρεώσει στο χρόνο που διαθέτει.

Εισηγήτριες οι Δρ. Τατιάνα Χαλκίδου και Δρ. Κατερίνα Βουτσινά.

Η Δρ. Τατιάνα Χαλκίδου είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Life Clinic Group και Σύμβουλος Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας. Διαθέτει πολυετή διδακτική και ερευνητική εμπειρία ως επιστημονικό προσωπικό ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του Εξωτερικού, όπως το Oklahoma State University, University of Leicester, και το American College of Greece.

Το διδακτικό της έργο και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη διαχείριση των συγκρούσεων και τη λήψη αποφάσεων στο εργασιακό περιβάλλον καθώς και τη βιωσιμότητα επιχειρήσεων στο τομέα του Τουρισμού και της Αναψυχής. Διδάσκει μαθήματα στο Τμήμα Διεθνών Επιχειρήσεων και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο American College of Greece. Συνεργάζεται με επιστημονικούς συνεργάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες για την βιωσιμότητα επιχειρήσεων που λαμβάνουν ομοσπονδιακά κονδύλια.

Η Τατιάνα Χαλκίδου έχει διδακτορικό δίπλωμα από το Oklahoma State University, μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και τη Διαχείρηση και Ανάπτυξη Ανρώπινων Πόρων (HRM/HRD) από το University of Leicester, και πτυχίο από το Τμήμα Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Δρ. Κατερίνα Βουτσινά είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Life Clinic Group και Σύμβουλος Επιχερηματικότητας & Καινοτομίας. Διαθέτει πολυετή διδακτική και ερευνητική εμπειρία ως επιστημονικό προσωπικό ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του Εξωτερικού, όπως τα London School of Economics and Political Science, Warwick Business School, American College of Greece, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το διδακτικό της έργο και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στη ανάλυση των οργανωσιακών και κοινωνικο-οικονομικών  πτυχών και επιπτώσεων της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας στην παγκόσμια οικονομία. Πιο συγκεκριμένα, διεθνείς επιχειρήσεις, νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας, στρατηγική επιχειρηματικότητα και κοινωνικο-τεχνολογική καινοτομία βρίσκονται στην καρδιά του ερευνητικού της έργου.  Συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενηθεί σε γαλλικά και αμερικάνικα τηλεοπτικά κανάλια και άρθρα της έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Πέραν της διδασκαλίας και της έρευνας, τα τελευταία χρόνια παρέχει επιπλέον υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης σε νέες επιχειρήσεις που εξειδικεύονται σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και προσανατολίζονται στην εξωστρέφεια.

Η Κατερίνα Βουτσινά έχει διδακτορικό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το London School of Economics and Political Science, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίο Οικονομικής Επιστήμης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Association for Information Systems (AIS) και του British Computer Society (BCS).

 • Προαγορά ενότητας έως 25/10/2016: 40€
 • Είσοδος ενότητας: 50€
ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ PAYPAL
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με κατάθεση σε τραπεζικό  λογαριασμό (παρακαλώ να αναφέρετε το ονομ/μό σας
και τον τίτλο & ημερομηνία του σεμιναρίου):

ΤΡΑΠΕΖΑ: Alpha Bank

ONOMA ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: LIFE CLINIC GROUP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Ε

Αριθμός ΙΒΑΝ: GR1401401640164002320004963

X