210 - 677 22 22 · info@lifeclinicgroup.com

25/04/2017 – Αποτοξινωθείτε, φτάστε στα πιο υψηλά επίπεδα ενέργειας!

Ο Απρίλιος σηματοδοτεί την εποχή που μεταβαίνουμε από το χειμώνα στην άνοιξη. Υπέροχες, μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στη φύση γύρω μας, καθώς εκείνη οδεύει σε μία ελαφρύτερη, πιο φωτεινή κι αισιόδοξη συνθήκη ύπαρξης. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να προετοιμάσετε τον εαυτό σας να απολαύσει ενεργά αυτή την μοναδική μετάβαση! Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψετε τρόπους και θα εκπαιδευτείτε σε μεθόδους που θα καθαρίσουν το σώμα και το μυαλό σας, έτσι ώστε να υποδεχτείτε αλλαγμένοι το καλοκαίρι, αφήνοντας πίσω σας την ένταση και το βάρος του χειμώνα. Γεμίστε φρεσκάδα, διαύγεια και λάμψη!

Με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, NLP Master Coach, Hypnotherapist

Ώρες σεμιναρίων: 19:00 – 21:00
Ώρα προσέλευσης: 18:30

 

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης είναι NLP Master Coach, Hypnotherapist και διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού. Έχοντας αφιερώσει τη ζωή του στην προσωπική του εξέλιξη και μεταμόρφωση, διδάσκει με πάθος και κάνει coaching από το 1996. Έχει συγκεντρώσει, μέχρι σήμερα, πάνω από 25 χρόνια γνώσης κι εμπειρίας από διαφορετικά πεδία εξειδίκευσης, όπως η φυσική αγωγή, η διατροφή, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η Ayurveda, η ψυχολογία, το NLP (Neuro Linguistic Programming), το Timeline Therapy ™ και η ύπνωση. Μέσα από τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο παντρεύει τη σύγχρονη επιστήμη με τη διαχρονική σοφία, καθοδηγεί τους πελάτες του ούτως ώστε να διερευνήσουν τις βαθύτερες γωνιές του εσωτερικού εαυτού τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζήσουν με απόλυτη συνειδητότητα και σε βαθιά ευθυγράμμιση με τις προσωπικές τους αξίες. Ο Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει το coaching ως μια σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια, μια διαφωτιστική διαδικασία στην οποία ο μαθητής προκαλείται την ίδια ακριβώς στιγμή που υποστηρίζεται από τον coach. Μέσω αυτής της προσέγγισης, ο Κωνσταντίνος ενθαρρύνει το κάθε άτομο να επιτύχει στους στόχους του και να φτάσει στην ιδανικότερη, για εκείνον, κατάσταση υγείας και ευημερίας, ενώ τον βοηθά να ξεπεράσει τα εμπόδια που του στερούν όσα πραγματικά επιζητά από τη ζωή του.

Γνωστός για το ευφυή, χαρούμενο και γεμάτο πάθος στιλ διδασκαλίας του, έχει ήδη καθοδηγήσει χιλιάδες ανθρώπων να περιηγηθούν αριστοτεχνικά σε όλες τις πτυχές της καθημερινής τους ζωής. Είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας και ενεργό μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας, ένας δάσκαλος που διαρκώς ταξιδεύει, διοργανώνει σεμινάρια, workshops και μοναδικά retreats, όλα βασισμένα σε μία ολιστική προσέγγιση με σκοπό την ευζωία και την ευημερία. Προσφέρει επίσης ειδικά προγράμματα Achievement Coaching, Business Training και σεμινάρια NLP, Επικοινωνιακής Δεξιότητας κι Επίτευξης Στόχων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Δουλεύοντας με τον Κωνσταντίνο είναι, στην πραγματικότητα, μία διαδικασία σχεδιασμού πλάνων δράσης και ζωής, με σκοπό μία ουσιαστική, θετική αλλαγή με διαρκή αποτελέσματα.

Konstantinos Charantiniotis
NLP & Timeline Therapy™ Master Practitioner
Master Hypnotherapist
Yoga & Meditation Teacher
Ayurvedic Practitioner
Nutrition advisor
Exercise Leader

Certified and Member of:
The society of NLP™
American Board  of NLP Master Coach
Timeline Therapy™ Master Practitioner
The American Board of Hypnotherapy
ICF (International Coaching Federation) 

  • Προαγορά ενότητας έως 21/04/17: 50€
  • Είσοδος ανά ενότητα: 60€
ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ

Πείτε μας τι σας απασχολεί

Και ένας συνεργάτης της LCG θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα!

X