210 - 677 22 22 · info@lifeclinicgroup.com

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής: Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017


Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017
Ώρα: 19:00 – 21:30

Εβδομαδιαία Ομάδα Αυτογνωσίας & Υλοποίησης Στόχων με την πρωτοποριακή μέθοδο της Ελίνας Γιαχαλή, NLPΥΣ * Eν-Ελπίς© PLUS

Εισηγήτρια – Ελίνα Γιαχαλή

Certified NLP Life Coach, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Κοινωνικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης από την Παγκόσμια Κοινότητα του NLP

Ήρθαμε σε αυτή τη ζωή με έναν ανώτερο σκοπό τον οποίο μέσα στην τριβή και τη φθορά της καθημερινότητας τείνουμε να ξεχάσουμε. Ήρθαμε για να εκδηλώσουμε τον Καλύτερο Δυνατό Εαυτό μας.

Παρόλα αυτά, συχνά μένουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις της ζωής μας σαν παρατηρητές, μπερδεμένοι και δεν ξέρουμε που είναι το λάθος, και ενώ σε άλλους «βγαίνει» και τα πάνε καλά, σε εμάς όλο κάτι γίνεται, μπαίνουμε στη δίνη των φαύλων κύκλων και καταλήγουμε πάλι στο σημείο μηδέν.

Είτε πρόκειται για τα εργασιακά μας, ή για τη δίαιτα μας, ή για τα οικονομικά μας και το λογαριασμό τραπέζης μας.

Ή για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης και ισορροπημένης προσωπικής ζωής…
Ή για την ομαλοποίηση των οικογενειακών μας σχέσεων…
Ή….για όποιον άλλο λόγο μας κάνει να νιώθουμε λύπη και άγχος, μοναξιά ή απόρριψη και να αμφιβάλλουμε για την αξία μας.

Παραμένουμε να πασχίζουμε για την ευτυχία και για την πληρότητα. Ή ακόμα χειρότερα να έχουμε παραδοθεί και απλά να ψάχνουμε για εμπειρίες οι οποίες μας αποσπούν την προσοχή από τις βαθύτερες ανάγκες και τους βαθύτερους πόνους μας.

Πάνω σε αυτόν τον άξονα θα εργαστούμε στην ομάδα Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων με τη μέθοδο NLPΥΣ * Eν-Ελπίς© PLUS

Η μέθοδος Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων NLPΥΣ * Eν-Ελπίς©  PLUS  έχει ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Δεν αναφέρεται μόνο στο δίπτυχο Καρδιά – Μυαλό αλλά συμπεριλαμβάνει αποτελεσματική εργασία που απευθύνεται στο τρίπτυχο Καρδιά – Μυαλό – Συμπεριφορά σε συνειδητό και σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Επίσης, η μέθοδος Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων NLPΥΣ * Eν-Ελπίς©  συμπεριλαμβάνει ευχάριστες ασκήσεις τροποποίησης της λειτουργίας μας, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε πλέον αποτελεσματικά το μεγαλύτερο φρένο της προσωπικής μας επιτυχίας, Τον Εαυτό μας.

Κάποια από τα εργαλεία μας στην ομάδα Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων NLPΥΣ * Εν-Ελπίς© PLUS είναι τα εξής:

 • Life Coaching
 • ΝLP
 • Νευροεπιστήμη
 • Ενεργειακή Ψυχολογία

Κάποιος που θα έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της Ομάδας Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων NLPΥΣ * Εν-Ελπίς© PLUS θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά:

 1. Θα έχει αποκτήσει επίγνωση των υποσυνείδητων μοτίβων συμπεριφοράς που μπαίνουν εμπόδιο στην ευτυχία του.
 2. Θα έχει κάνει ασκήσεις που απευθύνονται στο συνειδητό και το υποσυνείδητο για να εγκαταστήσει νέες επιθυμητές συμπεριφορές.
 3. Θα έχει αποκτήσει εργαλεία και συνήθειες που θα τον βοηθούν να πετυχαίνει τους στόχους του ευκολότερα και συχνότερα.
 4. Θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα του τι εννοεί ο ίδιος όταν αναφέρεται στην έννοια Ιδανικός Εαυτός και θα έχει αρχίσει να τον εκδηλώνει ολοένα και περισσότερο.
 5. Θα γνωρίζει πώς να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα τον τομέα της ζωής του ο οποίος πάσχει πιο πολύ, είτε είναι τα οικονομικά, οι σχέσεις, η προσωπική του ζωή, η οικογένεια κλπ.
 6. Θα είναι πολύ πιο συνειδητός δημιουργός του Ιδανικού Τρόπου Ζωής του.

Η ομάδα Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων NLPΥΣ * Εν-Ελπίς© PLUS ξεκινάει τον Ιανουάριο και ολοκληρώνεται τον Ιούλιο. Αποτελείται από τρεις εβδομαδιαίες συναντήσεις το μήνα, κάθε Δευτέρα με μια εβδομάδα το μήνα ελεύθερη.

Τελευταία σκέψη:

“Ήρθαμε σε αυτή τη ζωή για να εκδηλώσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας. Ας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αλλάξουμε αυτό που μπορεί να αλλάξει και να αποκτήσουμε τη σοφία να ισορροπήσουμε με αυτό που μας δυσκολεύει αλλά δεν αλλάζει.”

Να είστε καλά.
Ελίνα Γιαχαλή


Πληροφορίες

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017
Ώρα: 19:00 – 21:30

 

 • Φεβρουάριος:    13/2, 20/2
 • Μάρτιος:    6/3, 13/3, 20/3,  
 • Απρίλιος:    3/4, 10/4, 24/4
 • Μάιος:        8/5, 15/5, 22/5
 • Ιούνιος:        12/6, 19/6, 26/6
 • Ιούλιος:        3/7, 10/7, 17/7

 

H Εισηγήτρια – Ελίνα Γιαχαλή

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι NLP Life & Business Coach, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Συναισθηματικής και Κοινωνικής Νοημοσύνης. Διδάσκει και εκπαιδεύει ενήλικες για πάνω από έξι χρόνια. Έχει κάνει πάνω από 2,000 ώρες Coaching και έχει μιλήσει σε ακροατήρια από πολλές και διαφορετικές κουλτούρες. Έχει κάνει  πάνω από 150 σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας και υλοποίησης στόχων και έχει εμψυχώσει κοινά άνω των 100 ατόμων.

Ως NLP Life Coach πιστοποιήθηκε από την Διεθνή Κοινότητα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της NLP Global Training στην Ολλανδία. Tις γνώσεις της στην επιχειρηματικότητα και το Marketing τις απέκτησε από τις σπουδές της στο Ελληνοαμερικάνικο Κολέγιο Deree, όπου έκανε Bachelor πάνω στο Business Administration με major στο Marketing Management. Τις γνώσεις της στο Life Coaching μέσω του Kingstown College, Πιστοποιημένου από τον ICF. Έχει κάνει την διπλωματική της στη Νευρογλωσσολογία και την Ψυχογλωσσολογία μέσω του πανεπιστημίου του Cambridge. (RSA DOTE 2001)

 • Δεύτερη προαγορά εξαμήνου έως 24/02/2017: 590€ από 840€ (έως 3 άτοκες δόσεις)
 • Προαγορά τριμήνου έως 24/02/2017: 300€ (έως 2 άτοκες δόσεις)
 • Προαγορά μήνα έως 24/02/2017: 120€
 • Συμμετοχή ανά μήνα: 140€
ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ

Πείτε μας τι σας απασχολεί

Και ένας συνεργάτης της LCG θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα!

X