210 - 677 22 22 · info@lifeclinicgroup.com

Ενημερώνουμε ότι ισχύει μόνο η απογευματινή ομάδα.

 

Meditation, «The Gardens of your Mind»

Αυτό το προσιτό και καινοτόμο σεμινάριο θα σας καθοδηγήσει με απλό τρόπο στη δική σας πρακτική διαλογισμού. Μια πρακτική που θα σας ενθαρρύνει να απελευθερωθείτε από το στρες, να ακονίσετε τη νοητική σας εστίαση και να διατηρήσετε μια πιο ήρεμη, προοπτική για τα πράγματα. Η διαλογισμός θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στις προκλήσεις της ζωής σας με περισσότερη ρευστότητα και ευχέρεια.

Ο «κήπος» του νου

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο νους είναι όπως ένας κήπος; Ένας κήπος, που προκειμένου να μας ανταμείψει με καλούς καρπούς, χρειάζεται καθημερινά φροντίδα, να τρέφεται και να ποτίζεται με προσοχή.

Αυτό καθιστά τον κάθε έναν από εμάς, τον «Κηπουρό» του Νου του. Πρέπει λοιπόν να τον καλλιεργούμε και φροντίζουμε καθημερινά, ώστε να μας ανταμείψει βελτιώνοντας την ζωή μας. Το καλύτερο «δώρο» που μπορούμε να κάνουμε στο Νου μας, είναι ο Διαλογισμός.

Σκεφτείτε τώρα τον Νου, σαν ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Εσύ έχεις την ικανότητα και την επιλογή να καλλιεργήσεις ό,τι θες. Αν θες μήλα θα φυτέψεις μηλιές και δεν έχει νόημα να παραπονιέσαι γιατί δεν βγήκαν πορτοκάλια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θες να γεμίσεις με σκουπίδια τον κήπο σου, γιατί δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

 

Τι πρέπει λοιπόν να επιλέξεις να βάλεις στον Νου σου; Πώς θα καλλιεργήσεις αυτό το τόσο εύφορο έδαφος, ώστε να μαζέψεις αργότερα τους καρπούς που πραγματικά θες;

Όλοι θέλουμε μια ζωή που να μας γεμίζει, μία ζωή γεμάτη νόημα, και αυτός ο κύκλος συναντήσεων αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Nου σας μέσα από απλές τεχνικές διαλογισμού και να φυτέψετε τους σπόρους που εσείς θέλετε. Ο διαλογισμός προσφέρει την ικανότητα της βαθύτερης αντίληψης των όσων συμβαίνουν στο εξωτερικό περιβάλλον αλλά και συγχρόνως στη διάνοια του ανθρώπου.

Το αποτέλεσμα μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα είναι να αισθανθείτε πιο γαλήνιοι, πιο σίγουροι, γεμάτοι έμπνευση και κίνητρα και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Από τις βελτιωτικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα πετύχετε, θα ωφεληθούν μαζί με εσάς η οικογένεια σας, οι φίλοι και γενικότερα το περιβάλλον σας.

Λίγα λόγια από τον δάσκαλο, Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη:

 

«Μελετώ και ασκώ τον διαλογισμό εδώ και 30 χρόνια, μέσα από διάφορες παραδόσεις, και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχει επηρεάσει δραστικά τον τρόπο που λειτουργώ στην καθημερινότητα.

Πλέον έχω αναπτύξει τον δικό μου τρόπο για να διαλογίζομαι και να αποκτώ πρόσβαση στο νου μου, πράγμα που με έχει βοηθήσει να δημιουργήσω μια ζωή που λατρεύω. Μία ζωή με σκοπό και νόημα.

Αυτή τη γνώση χαίρομαι να την μοιράζομαι και πιστεύω ακράδαντα ότι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να συνδεθούμε με τον βαθύτερό μας εαυτό. Έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια ανθρώπους να αλλάζουν, να βελτιώνονται, και αυτό είναι το κίνητρό μου για να συνεχίζω.

Ελάτε μαζί μου και γίνετε ένας σπουδαίος «Κηπουρός»

 

 Απογευματινή ομάδα 19,30-21,00 Τρίτη

14/11 Mindfulness – Ενσυνείδηση

Tι σημαίνει να είναι κάποιος συνειδητός στιγμή τη στιγμή, στο παρόν. Θα συζητηθεί η ικανότητα της βαθύτερης αντίληψης των πραγμάτων, των καταστάσεων και τελικά των πράξεων του ατόμου.

 

21/11 Stress Relief Meditation

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο διαλογισμός βοηθά στο να μπαίνετε σε μια κατάσταση ξεκούρασης του συνειδητού θα μάθετε τρόπους συγκεντρώσης που λειτουργούν άμεσα στον κατευνασμό του στρες.

 

28/11 Αρμονία

Mέσω των ασκήσεων συγκέντρωσης θα μπορέσετε να μάθετε να αναγνωρίζετε με επιτυχία τις διακυμάνσεις του νου. Σαν αποτέλεσμα θα μπορέσετε να παρατηρήστε καλύτερα τα συναισθήματα που πυροδοτούν το κριτικό κομμάτι του

5/12 Αφθονία

Θα εξασκηθούμε πάνω σε ασκήσεις διαλογισμού που θα σας προσφέρουν την εμπειρία της αίσθησης συνοχής στο σώμα, στο νου και στην συμπεριφορά σας, ώστε να δημιουργήσετε μία εσωτερική κατάσταση που θα σας οδηγήσει σε μια πλούσια και γεμάτη ζωή.

 

Τιμή Ενότητας: 30€

Ο Εισηγητής, Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης είναι NLP Master Coach και διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού. Έχοντας αφιερώσει τη ζωή του στην προσωπική του εξέλιξη και μεταμόρφωση, διδάσκει με πάθος και κάνει coaching από το 1996. Έχει συγκεντρώσει, μέχρι σήμερα, πάνω από 25 χρόνια γνώσης κι εμπειρίας από διαφορετικά πεδία εξειδίκευσης, όπως η φυσική αγωγή, η διατροφή, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η Ayurveda, η ψυχολογία, το NLP (Neuro Linguistic Programming), το Timeline Therapy ™ και η ύπνωση. Μέσα από τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο παντρεύει τη σύγχρονη επιστήμη με τη διαχρονική σοφία, καθοδηγεί τους πελάτες του ούτως ώστε να διερευνήσουν τις βαθύτερες γωνιές του εσωτερικού εαυτού τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζήσουν με απόλυτη συνειδητότητα και σε βαθιά ευθυγράμμιση με τις προσωπικές τους αξίες. Ο Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει το coaching ως μια σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια, μια διαφωτιστική διαδικασία στην οποία ο μαθητής προκαλείται την ίδια ακριβώς στιγμή που υποστηρίζεται από τον coach. Μέσω αυτής της προσέγγισης, ο Κωνσταντίνος ενθαρρύνει το κάθε άτομο να επιτύχει στους στόχους του και να φτάσει στην ιδανικότερη, για εκείνον, κατάσταση υγείας και ευημερίας, ενώ τον βοηθά να ξεπεράσει τα εμπόδια που του στερούν όσα πραγματικά επιζητά από τη ζωή του.

Γνωστός για το ευφυή, χαρούμενο και γεμάτο πάθος στιλ διδασκαλίας του, έχει ήδη καθοδηγήσει χιλιάδες ανθρώπων να περιηγηθούν αριστοτεχνικά σε όλες τις πτυχές της καθημερινής τους ζωής. Είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας και ενεργό μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας, ένας δάσκαλος που διαρκώς ταξιδεύει, διοργανώνει σεμινάρια, workshops και μοναδικά retreats, όλα βασισμένα σε μία ολιστική προσέγγιση με σκοπό την ευζωία και την ευημερία. Προσφέρει επίσης ειδικά προγράμματα Achievement Coaching, Business Training και σεμινάρια NLP, Επικοινωνιακής Δεξιότητας κι Επίτευξης Στόχων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Δουλεύοντας με τον Κωνσταντίνο είναι, στην πραγματικότητα, μία διαδικασία σχεδιασμού πλάνων δράσης και ζωής, με σκοπό μία ουσιαστική, θετική αλλαγή με διαρκή αποτελέσματα.

Konstantinos Charantiniotis
NLP & Timeline Therapy™ Master Practitioner
Master Hypnotherapist
Yoga & Meditation Teacher
Ayurvedic Practitioner
Nutrition advisor
Exercise Leader

Certified and Member of:
The society of NLP™
American Board  of NLP Master Coach
Timeline Therapy™ Master Practitioner
The American Board of Hypnotherapy
ICF (International Coaching Federation) 

ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ
  • Προαγορά Κύκλου μέχρι 01/11 100€
  • Τιμή Ενότητας: 30€
X